Kalau sebelum ni coklat selalu dikaitkan dengan kegemukan, tapi ni minuman protein terbaru, Shake Me Cocoa, khusus untuk anda yang nak turunkan beratkan badan. Sebab tu kawan-kawan gelarkan air ni, air coklat kurus.

Shake Me Cocoa minuman berprotein yang sihat, lengkap dan lazat dalam satu paket mudah. Dirumus istimewa daripada protein berkualiti tinggi yang ditambah dengan garam buluh asli dari Korea, serat makanan, ekstrak Garcinia cambogia asli, multivitamin dan mineral. Kebaikan dan khasiat bahan-bahan ini diadun sempurna dengan koko mewah bertaraf premium yang memberikan rasa coklat yang lazat.

Shake Me Cocoa berkonsepkan 3M.

Protein Pekat Berkualiti Tinggi

Permeliharaan

  • Kaya protein yang membekalkan 11g protein dalam setiap hidangan
  • US FDA mencadangkan pengambilan 25g protein soya protein sehari untuk membantu menurunkan kolestrol darah
  • Protein lengkap dan berkhasiat yang dibekalkan ole protein soya, protein whey dan protein soya terasing
  • khasiat yang lengkap – mengandungi 9 asid amino penting yang tidak boleh disintesiskan oleh badan tetapi mesti diambil daripada makanan
  • Membina dan memulihkan sel termasuklah otot, tisu, rambut, kulit, kuku dan lain-lain
  • Membentuk antibodi, enzim dan hormon yang penting untuk tindakbalas metabolisme dalam badan
  • Mengandungi BCAA (branched-chain amino acid), sekumpulan asid amino penting iaitu leucine, isoleucine dan valine. BCAA memainkan peranan penting dalam penghasilan tenaga semasa bersenam, pembentukan otot, pengurangan otot letih dan pengekalan jisim otot.
  • BCAA penting untuk pengurusan berat badan yang sihat kerana ia menghalang kehilangan otot terutamanya ketika penurunan berat badan yang intensif. Jisim otot yang kurang lemak membantu meningkatkan kadar metabolisme dan membakar lemak dengan lebih cepat
  •  

     Metabolisme

Garcinia cambogia asli membantu menyekat lemak sepanjang hari

Garcinia cambogia, mengandungi bahan asli Asid Hidroxicitrik (HCA) yang sangat dikenali khasiat mujarabnya dalam menurunkan berat badan dan meningkatkan metabolisme

HCA bertindak sebagai penyekat lemak yangberkesan. Ia menghalang kalori daripada disimpan sebagai lemak badab. HCA membantu menukarkan kalori kepada glikogen iaitu bahan yang penting untuk pembentukan otot

Garcinia cambogia membantu meningkatkan metabolisme, menggalakkan penghasilan tenaga yang berkesan untuk kecergasan sepanjang hari

HCA mengurangkan selera makan untuk mengelakkan berlakunya kejadian makan berlebihan dan membolehkan anda mengawal pengambilan kalori dengan lebih berkesan semasa proses penurunan berat badan

Kaya Serat Makanan

Shake Me Cocoa mengandungi inulin iaitu sejenis serat boleh larut tetapi tidak boleh dihadamkan

Kaya serat yang membuatkan anda berasa kenyang lebih lama

Inulin menggalakkan penurunan berat badan secara sihat kerana ia mengurangkan “hormon lapar” dan membuatkan perut berasa kenyang

Oleh sebab inulin tidak boleh dihadamkan oleh perut ataupun usus kecil, ia beredar turun ke usus bawah dan bertindak sebagai prebiotik ataupun sumber makanan kepada bakteria baik di dalam usus

Inulin membantu meningkatkan penghadaman merangsang pembiakan bakteria baik dalam usus, menggalakkan pelawasan dan melegakan sembelit

Manfaat Lain Serbuk Koko Premium

Coklat adalah kaya dengan asid stearik dan antioksidan flavonoids

Kajian menunjukkan bahawa asid stearik dan flavonoids membantu mengalakkan kesihatan jantung mengurangkan lemak viseral, iaitu lemak badan yang disimpan dalam kaviti abdomen yang dikaitkan dengan peningkatan risiko kesihatan

 

 Mineral

  • 100% Garam Buluh Asli dari Korea

Shake Me Cocoa diperkaya dengan 100% asli dari Korea yang mengandungi banyak mineral dan mikroelemen termasuk kalsium, magnesium dan polasium

Diperkuat dengan Campuran Vitamin dan Mineral dari Amerika Syarikat

Shake Me Cocoa diperkaya dengan pelbagai vitamin, mineral dan elemen surih

Vitamin B termasuklah Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B7 dan B12 yang membantu meningkatkan metabolisme dan memberikan kecergasan sepanjang hari

Diperkaya dengan Vitamin A, C, D, E, K, Kalsium, Magnesium, Zat Besi, Fosforus, Kromium, Tembaga, Selenium, Mangan, Iodin, Molybdenum yang membekalkan vitamin-vitamin penting, mineral dan elemen surih untuk meningkatkan lagi kadar metabolisme dan pengekalan kesihatan yang baik

Khasiat Secara Ringkas

Hanya 97 kilo kalori dalam setiap hidangan

Kaya protein

Kaya serat makanan

Kaya magnesium

Sumber kalsium

Kaya Vitamin B12

Kaya Vitamin C

Tiada gula tambahan

Tiada kolesterol

Tiada lemak trans

Tiada bahan pengawet

Tiada pewarna tiruan

Tanpa fruktos – mesra diabetik

Siapa yang sesuai minum Shake Me Cocoa?

Golongan dewasa yang bekerja

Vegaterian

Kanak-kanak yang sedang membesar dan remaja

Warga emas

Mereka yang sedang menurunkan berat badan

 

Wow macam ni, memang nak jadikan Shake Me Cocoa sebagai minuman wajib setiap hari. Lagipun mudah, cuma bancuhkan dalam air, dan dah ready nak minum untuk kenyang sehingga ke tengahhari.

 

Testimoni Shake Me Cocoa

 

 Separuh berat badan hilang dengan hanya mengamalkan minum Shake Me. Nak tau macammana, boleh contact Kak Zaza ye.
 
 

 

Uoll yang dapatkan Shake Me Cocoa, boleh terus contact KakZaza di nombor bawah ni.

019-3075397

Atau, boleh jugak klik link di bawah ni untuk membuat pesanan

http://www.zazalina.com/product/shake-me-cocoa/

Yang nak buat pendapatan dari jualan Shake Me Cocoa ni pun boleh contact KakZaza terus ya. Nak ke, dalam masa 4 bulan, anda boleh buat sales 5 angka.