Rahsia Kurus Dengan Premium Beautiful

Bila bercakap tentang jaga badan, mungkin ramai yang terfikir tentang diet. Dah sinonim, bila cakap pasal nak kurangkan berat badan atau nak slim, mesti kita nak diet kan? Tak salah nak diet, tapi biarlah secara selamat. Bukannya dengan tak makan langsung. Cara Kak Zaza jaga badan senang sangat, cuma dengan korset Premium Beautiful. Kak Zaza akan ceritakan rahsia kurus dengan Premium Beautiful.

Pakai korset Premium Beautiful boleh slim ke? Ya, boleh. Tapi dengan syarat uols kena konsisten. Sebab nak dapat apa-apa result pun syarat memang kena konsisten. Oklah, meh Kak Zaza kongsikan macammana ya. Premium Beautiful ni untuk 1 set ada 3 bahagian utama. Kalau nak dapat results yang maksima, memang kena pakai 1 set ni. Tak nak pakai 1 set? Boleh, nak pakai part by part je. Tapi result mungkin tak sama. Jadi jangan lah pelik kenapa tak dapat results yang kita inginkan. Nanti Kak Zaza share kenapa pakai 1 set ni sangat penting.

APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang mempunyai fungsi membentuk dan melangsingkan badan. Jadi, bila dah pakai, tak perlulah pakai pakaian dalam biasa. Maksudnya, gantikan saja pakaian dalam biasa dengan Premium Beautiful. 

Premium Beautiful menumpukan sepenuhnya terhadap badan wanita, di mana ia dapat melindungi dan menyelaraskan tubuh badan, menumpukan lemak dan meluruskan tulang belakang serta membetulkan postur badan. Pakaian dalam biasa cuma dapat menonjolkan bentuk badan yang asal, manakala Premium Beautiful dapat memperbaiki bentuk badan yang tidak ideal serta mengekalkan betuk badan yang seimbang dan menarik.  Istimewanya Premium Beautiful daripada fabriknya yang diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwadyne yang dapat meresap air dengan sempurna dan disulami dengan Far-Infrared Ray. Ciri-cirinya sangat selesa dipakai, anti bakteria dan dapat membentuk kontur badan yang menarik. Ia dapat menyerap peluh dengan baik, sebab itu bila pakai kita tak terasa rimas dan panas. Fabrik ini jugak dapat melaraskan suhu badan kita mengikut cuaca. Kalau kat tempat sejuk, badan kita akan terasa warm dan kalau kat tempat panas, kita tak rasa panas. Menarik bukan?  Premium Beautiful berfungsi mengalihkan lemak ke bahagian yang sesuai lalu menjadikan bahagian yang bermasalah kendur kembali kepada bentuk asal. Ia juga dapat menggalakkan peredaran darah, mengaktifkan sel-sel lemak dan mempercepatkan rangsangan ke atas aliran lemak. Ia juga dapat mencegah badan daripada berubah bentuk dan melambatkan proses penuaan badan. Sebab tu, badan kita boleh kurus dan slim dengan pemakaian Premium Beautiful.

BAHAGIAN PREMIUM BEAUTIFUL

Tadi Kak Zaza ada cakap, pakai 1 set untuk kesan maksima kan? Ok, untuk pengetahuan, Premium Beautiful ni ada 3 bahagian iaitu Long Bra, Waist Nipper (Bengkung atau Korset) dan Long Girdle. Ketiga-tiga bahagian mempunyai fungsi yang tersendiri dan saling melengkapi. 

Bahagian Premium Beautiful

Long Bra berfungsi menetapkan dan menyokong kedudukan payudara. Ia juga membantu untuk menyelaras dan membentuk kontur badan. Disebabkan bra ini menutup perut, maka fungsinya juga dapat mengempiskan perut. Long Bra ni juga dapat menghilangkan lelemak dekat badan. Pakai Long Bra ni, badan kita jadi kemas dan takda benjolan sana sini dekat bahagian belakang dan lemak di sekitar badan. Uolss tau tak, kalau salah pakai bra, akan memberikan kesan ke atas kontur badan.

Salah pakai bra boleh buat badan kita jadi macam gambar kat atas ni. Ini yang banyak berlaku pada wanita. Lemak di bahagian belakang jadi semakin berkumpul dan susah nak dihilangkan. Tapi dengan Premium Beautiful, lemak kat bahagian belakang ni boleh hilang sebab proses alihan lemak berlaku. 

Waist Nipper pula menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan. Kalau tak pakai Waist Nipper ni boleh buat kemuraman sepanjang hari. Siksa kalau sakit belakang, takda mood nak buat sebarang aktiviti. Tapi, Waist Nipper Premium Beautiful buat badan kita rasa selesa dan yang penting, inilah rahsia nak dapat pinggang yang ramping. Bukan setakat pinggang ramping, tapi dapat mengempiskan perut yang buncit. Memang masalah utama wanita ialah perut yang buncit kan? Perut buncit ni boleh buat kita rasa kurang keyakinan dan nak pakai baju pun kena cari cutting baju yang tak menonjolkan perut dan fabrik yang dapat melindung perut yang buncit itu. Tapi, Waist Nipper Premium Beautiful ni buat kita rasa confident, dan tak kisah nak pakai jenis fabrik sekalipun.

Long Girdle juga berfungsi mengempiskan perut, memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik. Istimewa pasal Long Girdle ni sebab renda tak bergulung dan dapat mengecilkan peha. Jalan pun dah tak berlaga-laga lagi. Sakit kot kalau berlaga, sebab boleh melecet kat bahagian peha tu. Tu yang best pasal Long Girdle ni, masalah peha berlaga tu hilang dan kita pun rasa selesa sepanjang hari. 

Itu serba sedikit tentang Premium Beautiful corset. Kak Zaza sendiri dah amalkan pemakaian secara konsisten lebih 7 tahun. Dan Kak Zaza berani cakap, Premium Beautiful banyak tolong selesaikan masalah Kak Zaza. Kak Zaza memang suka makan. Ye,lah siapa yang tak suka kan? Tapi, kita memang takut nak makan banyak, takut berat badan naik dan waktu tu tak dapat nak tolong lagi. Bila berat naik, dah tentu bentuk badan pun lari, mengembang sana sini. Tapi, Premium Beautiful takkan buat berat badan naik secara mendadak. Berat boleh maintain walaupun makan lebih. Sebab teknologi yang ada pada Premium Beautiful membantu membentuk dan melangsingkan badan. Kak Zaza dah 40 tahun, tapi berat masih sama macam masa umur 21 tahun. Jarang sekali buat exercise, kalau ada pun boleh kira berapa kali setahun. Dan nak kata diet, lagilah tak.

   

Seronok kan makan? Lagi seronok kalau dapat pakai Premium Beautiful, sebab boleh nak makan apa je tanpa ada sekatan.  

Jadi, Kak Zaza memang recommend sangat korang wanita untuk jaga badan dengan Premium Beautiful. Kak Zaza sendiri boleh guide uoll bagaimana nak jaga badan dengan Premium Beautiful.  Untuk uolls yang nak dapatkan Premium Beautiful, boleh klik je dekat whatsapp Kak Zaza ok?  

Uolls jugak boleh dapatkan details tentang Premium Beautiful dekat sini http://www.zazalina.net/2014/06/apa-yang-anda-perlu-tahu-tentang.html