Alhamdulillah kita semua sudah pun berada di tahun 2019. Bila tahun baru, pasti masing-masing dah tetapkan matlamat tahun baru. Dalam bisnes pun sama. Hari Sabtu lepas 6 Januari 2019, KakZaza dan leader lain telah dijemput ke majlis Hi-Tea di Tamu Hotel bersama mentor CDM Azlan Haji Deraman, CDM Hajah Siti Rohana dan CDM Chan. Perjumpaan ni bagi meneruskan perjuangan kami untuk tahun 2019, seterusnya menjayakan projek 2019 menuju Wawasan 2020.

Bersama mastermind business

Projek 2019 is on! Tak sabar nak menjayakannya

Sweet kan pasangan jutawan ni

Semua tak lepas peluang untuk meminta CDM Chan sign autograph. Siap ada kata-kata semangat lagi

Sangat memberi inspirasi kata-kata semangat dari CDM Chan.

Makan dekat sini sedap2 sedap jugak. Sambil tu boleh tengok view Kuala Lumpur. Best jugak kan dapat makan sambil tengok bangunan-bangunan tinggi di sekeliling kita.

 

Makanan kat sini pun sedap-sedap. Terpaksa makan banyak sebab takut nanti teringat-ingat makanan kat sini susah pulak kan? Hahaha. Tapi nasib baiklah memang dah pakai Premium Beautiful, jadi bolehlah nak tolong bakar lemak dan reshape walaupun makan lebih dari biasa. Itulah keistimewaan Premium Beautiful.

 

Masing-masing tak lepaskan peluang untuk dengar kata-kata CDM Chan, usahawan yang dah berada dalam perniagaan ini elbih 20 tahun lamanya. Pengalaman beliau tu yang paling mahal. Dan yang paling best, setiap kata-kata beliau memang memberikan kita motivasi dan buatkan kita lagi bersemangat nak berjaya seperti beliau juga,


Kami pilih pakai serba putih hari tu. Putih bersih sesuci hati kami. Hehe. Ada macam puteri salju tak Ke macam Bawang Putih?

Excited sangat ni sebab kami antara kumpulan terawal yang dimaklumkan tentang Projek 2019. Ada yang nak join jugak? KakZaza memang tengah mencari agen-agen baru untuk bersama-sama kami. Kalau berminat boleh je whatsapp KakZaza atau boleh je tinggalkan komen ok.

019-3075397