Langkah Pertama Dengan Atomy

Pernah dengar pasal Atomy? Secara jujur, saya pertama kali mendengar pasal Atomy. Itupun sebab ternampak post seorang rakan tentang produk Atomy, dan bagaimana dengan produk Atomy ni boleh menjana pendapatan. Yang buat saya tertarik, bila dia kata tak perlu menjual. Maksudnya tak perlu simpan barang, tak perlu pos ke customer. Jadi macammana pulak boleh jana income jika tak menjual? Saya pun terus hubungi rakan saya dan cakap, macam menarik!

Bila dah dapat info sedikit pasal Atomy dari rakan, dan dia nasihatkan saya untuk register dulu. Lagipun register ni free je. Dia kata, lepas tu baru tengok marketing plan dan tengoklah kalau saya nak, boleh teruskan. Saya fikir, ok jugak, tak rugi apa-apa pun sebab tak keluarkan sebarang duit pun. Jadi saya pun register.

Bila dah register, saya pun mulalah mencari info tentang Atomy. Dan semakin saya mendapat info tentang Atomy, semakin saya jadi sangat excited dan tak sabar nak mulakan perjalanan saya dengan Atomy.

Ya, memang betul, Atomy memang melarang kita menjual. Tapi kita kena menjadi pengguna Atomy dan beli di Atomy Mall. Income yang kita dapat tu adalah dari point yang kita collect dari pembelian kita. Dan yang best, point ni takda expiry date, jadi kita boleh terus mengumpul point tanpa ada rasa bebanan. Lepas tu kita ajak pulak keluarga dan rakan-rakan untuk membeli di Atomy Mall, dan kita jugak akan dapat komisyen dari pembelian mereka.

atomy malaysia

Bagi saya menarik, sebab sistem ni sangat adil dan saksama. Dan produk-produk dia pun best. Saya akan ceritakan lagi tentang Atomy ni dalam entry seterusnya.

Kalau ada yang berminat untuk sertai pun boleh. Takda apa-apa bayaran pun dikenakan. Boleh klik dekat link ni ya.

https://wa.link/9nimsf