Apa yang boleh KakZaza cakap, BB Plus Glo ni memang sangat best. Kalau nak bandingkan dengan BB Plus yang lama, produk BB Plus Glo ni memang banyak sangat perbezaan dari yang lama dari segi kelebihan dan kesan minum kolagen ni.

KakZaza ambil sekali sebelum breakfast, dan sekali lagi sebelum tidur. Saja nak sahut cabaran company untuk buat cabaran 7 hari. Bangun pagi kan, kulit muka rasa sangat lembut, dan glowing. Lagi-lagi bila lepas cuci muka, nampak lah kulit muka kita improve dan cerah. Dari segi lain, badan dah tak berapa penat, terutama KakZaza ada masalah lutut. Kadang-kadang rasa kering kat bahagian lutut, so bila nak turun tangga, aduh sakit sangat kat bahagian lutut. Tapi minum BB Plus Glo ni, Alhamdulillah dah tak rasa kesakitan tu lagi. Kesan dia amat cepat berbanding dengan BB Plus yang lama.

Nampak lah ada perubahan dari segi kulit lebih lembut dan tak kusam. KakZaza memang ada masalah eye bag. KakZaza perasan, sejak minum BB Plus Glo ni, eye bag tu dah berkurang sikit. Suka suka.

Tapi, jangan risau. Kandungan dalam BB Plus Glo ni selamat dan telah menjalani piawaian yang amat ketat.

BB Plus Glo merupakan peptida kolagen marin jenis 1 yang hampir menyerupai kolagen dalam kulit dan tulang manusia. Dan ia mempunyai saiz molekul sekecil 2,000 Dalton. Jadi ia mudah dicerna dan diserap dan tersedia digunakan oleh badan kita dalam hanya beberapa jam.

Serbuk Blackcurrent dikekalkan melalui teknologi yang dipatenkan seperti buah beri segar yang dapat memperbaiki penjanaan semula kulit dan mempunyi tinggi antioksidaan dan bersifat anti penuaan. Ha ini best. Awet muda gitu. Bukanlah kita takut untuk tua, tapi ingin melambatkan proses penuaan. Sebab kalau cepat tua, badan kita akan jadi lemah dan tak kuat, sedangkan kita nak guna badan kita ni untuk jangka masa yang panjang. Ia juga diperkaya dengan Vitamin C.

L-Cysteine pula dapat memberi kesan pencerahan. Ini pun best sebab boleh nampak kesan dalam beberapa minggu, kulit lebih cerah dan sekata. Dan tiada lagi kulit kusam, berjerawat, berjeragat. Tapi apa yang kita dapat, kulit lebih anjal, tegang, halus, dan garisan-garisan dan kedutan di wajah pun berkurangan.

Dan jangan risau. BB Plus Glo ni selamat diambil oleh semua individu. Kesan boleh dilihat dalam masa 14 hari (jika ambil 1 sachet sehari) dan 7 hari (jika ambil 2 sachet sehari) dengan penggunaan secara konsisten.

 

 

Bagaimana nak dapatkan BB Plus Glo? Boleh whatsapp KakZaza dekat nombor bawah ni

019 307 5397

Atau boleh klik kat sini je

https://zazalina.com/product/bb-plus-glo/

Harga BB Plus Glo ialah RM247.00 saja. Tapi sekarang ni tengah ada promo sehingga September 2019. Anda boleh jimat banyak jika ambil 3 kotak. Nak tau lagi boleh contact KakZaza ye 🙂

Untuk testimoni pengguna lain boleh lihat di sini

https://zazalina.com/bbglo-kolagen-kulit-cantik-macam-korea/