Harga Herba Maharani. Rasanya tak perlu nak perkenalkan lagi Herba Maharani ni. Mesti ramai yang dah tahu kehebatan Herba Maharani. Ada juga yang panggilnya jamu. Dan macam-macam lagi panggilan.

Mari KakZaza ringkaskan sedikit sejarah Herba Maharani. Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te Zhi Bai Feng Wan berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming dan digunakan dalam istana. Penggunaan ubat ini bagi mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. Malah ia juga digunakan bagi menambah tenaga dan darah juga meyelaras kitaran haid wanita.

Bahan-bahan yang terkandung dalam Herba Maharani adalah dari herba-herba semulajadi yang terpilih. Ramuan utamanya ialah

– Pati ayam hitam
– Concha Ostrea Gigas
– Cornu Cervus Nippon
– Radix Astragalus Membranaceus
– Radix Panax Ginseng
– Rhizoma Cyperus Rotundus
– Radix Angelica Sinensis
– Radix Paeonia Lactiflora
– Radix Rehmannia Glutinosa
– Rhizoma Ligusticum  Chuanxiong
– Radix Salvia Miltiorrhiza
– Rhizoma Dioscorea Opposita
– Radix Glycyrrhiza Uralensis


Untuk pengetahuan, ginseng-ginseng ni sangat mahal dan berkhasiat. Jadi kita dapat banyak khasiat dari herba-herba ginseng ni hanya dalam satu ramuan. Dengan ramuan yang sangat ekslusif ni you all boleh dapatkanjamu Herba Maharani dengan harga yang sangat berpatutan.


Kesan pengambilan Herba Maharani ni. Antaranya 

  •  Menambahkan tenaga dan darah.
  •  Menyelaras kitaran haid
  •  Mengawal keputihan
     Melegakan tekanan dan kesakitan.

     

     (p/s: Secara kesimpulannya, Herba Maharani ni biasanya digunakan untuk merawat masalah lemah badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut, perpeluhan dan debaran spontan, kepanasan, kitaran haid yang tidak teratur, disentri, pendarahan dalam rahim, keputihan dan sebagainya )
    Selain itu, herba Maharani juga memberi berita baik dan menambahkan peluang untuk mengandung.

Kebaikan Herba Maharani Haio 

  • Melegakan masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)
  • Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)
  • Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya
  • Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita
  • Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit
  • Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme

Keberkesanan Herba Maharani Haio 

  • Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
  • Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
  • Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
  • Menguatkan tenaga dan stamina.

Cara Pengambilan Herba Maharani Haio 

> Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
> Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
> Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.
Tapi kalau nak makan malam pun boleh.
 
> Makan mestilah bersama air suam.
Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.
Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral.
Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani

 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba Maharani
Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari
(habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

 

SEBULAN amalkan SATU KOTAK SAHAJA Herba Maharani. 
Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.
Nota :
Jika you all rasa badan panas, atau sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat atau kesan lain, you all  boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air

Tips Pengambilan Herba Maharani Haio 
 

– Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon.
– Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein.

 

-You all juga perlu memberi perhatian sama ada badan anda terasa ‘heaty’ selepas mula makan Herba Maharani. Jika rasa ‘heaty’, you all bolehlah mengikut salah satu cara yang berikut :
  (a) Kurangkan pengambilan kepada 25 biji hitam kecil
  (b) Minum air garam semasa mengambil Herba Maharani

 

Pengambilan 6 hari berterusan selepas period boleh membantu menguatkan tubuh dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum waktu pengovulan.

 

Walau bagaimanapun, cara pengambilan Herba Maharani juga bergantung kepada kemampuan, keadaan dan ketahan badan individu.

 

Jika tiada masalah ‘heaty’ selepas you all makan berterusan selepas period you all kali ini dan sehingga period yang seterusnya, you all  boleh makan mengikut cara ini, dan tidak terhad kepada 6 hari sahaja.
Tiada masalah untuk anda mengambil Herba Maharani dan produk lain pada masa yang sama, cuma diingatkan makan produk-produk ini pada waktu yang berasingan.
Jika terasa sebarang ketidakselesaan, anda dinasihatkan agar mengambil Herba Maharani secara selang hari.

Testimoni Herba Maharani

Harga Baru Herba Maharani Haio cuma RM129.00 saja!

Tapi sekarang ni ada promo. Beli 3 kotak dan you all boleh dapatkan kotak ke4 dengan hanya RM59 saja. Bermakna you all jimat RM54.20! (Promosi jimat ni dah berakhir)

Bagaimana nak dapatkan Jamu Herba Maharani?

Whatsapp KakZaza 019-307 5397

Kebaikan Herba Maharani
Kebaikan Herba Maharani

 

Kebaikan Herba Maharani

Jangan lupa ya contact Kak Zaza untuk dapatkan Herba Maharani.

 

019 – 307 5397