Dengan rasa sukacitanya nak bagitau, promosi untuk pelapik tilam istimewa, Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) diteruskan. Disebabkan mendapat permintaan ramai, jadi anda berpeluang untuk mendapatkan harga jimat. Promosi ini dari 1 Julai 2019 sehingga 30 September 2019. Lepas ni ada lagi? Itu tak dapat dipastikan lagi. Jadi sementara tengah ada harga promosi ni, lebih baik sambar cepat.

Ok, mari kita lihat promosi yang hebat itu.

harga murah Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Harga 1 unit set BVSM ialah RM1,403.70. Tapi, untuk promosi kali ini, anda boleh dapatkan 2 unit BVSM dengan hanya RM1,973.70. Bermakna anda boleh jimat RM833.70!

Memang best sangat ni. Boleh lah beli untuk diri sendiri dan untuk family kesayangan lain. Ataupun, boleh je pakat-pakat kongsi dengan adik beradik lain, ambil sorang satu.

Kadang-kadang orang akan tanya Kak Zaza, apa yang best sangat pasal tilam BVSM ni. Kenapa Perlu BIO VELOCITY SLEEP MATE?

 

  1. Mengurangkan Radiasi

Setiap hari kita terdedah kepada radiasi yang terdapat dalam cahaya matahari, televisyen berwarna, bangunan, handphone, dan lain-lain bentuk tenaga bergerak. Badan yang terdedah kepada radiasi sebenarnya akan menerima kesan dalam jangka masa singkat dan jangka masa panjang.

BVSM direka untuk mengurangkan kesan radiasi. Jadi kesihatan kita lebih terjaga.

  1. Menstabilkan Emosi

Tekanan kehidupan sebenarnya boleh mengganggu kehidupan seharian kita. Kurang tidur, migraine dan hilang selera makan sudah tentu akan menjejaskan aktiviti harian kita. Jadi, BVSM dilihat sebagai salah satu alat yang dapat mengurangkan tekanan dan menstabilkan emosi. Dengan hanya baring atau melihat BVSM selama 10 saat sahaja dapat menukarkan mood anda menjadi lebih ceria dan bertenaga.

  1. Memberikan kesan tidur dengan BERKUALITI

Tidur yang berkualiti (deep sleep) bukanlah bermakna tidur paling lama. Tidur yang berkualiti adalah tidur yang LENA walaupun hanya sekejap. Kesan dari tidur yang berkualiti, anda akan merasakan badan lebih segar selepas bangun.

Bagaimana BIO VELOCITY SLEEP MATE Berfungsi?

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate akan mengeluarkan gelombang dari garam buluh yang telah disuntik. Apabila aura kita lemah, negatif value mudah untuk masuk ke dalam otak, ke hati kita mengakibatkan badan letih, lesu, tak berdaya, dan beremosi.  Dengan BVSM membantu menyeimbangkan kembali hormon dalam badan.

Bagaimana BIO VELOCITY SLEEP MATE mampu merawat penyakit dari hujung rambut sehingga hujung kaki?

-Gelombang yang terhasil daripada garam buluh akan mencari molekul air dalam badan. Molekul air sentiasa bergetar dan akan menghasilkan lebihan tenaga dari gelombang tersebut mengakibatkan molekul air akan bergetar lebih jauh dengan kadar frekuensi yang lebih laju.

-Akibat dari getaran molekul air yang laju menyebabkan molekul air terputus dan membebaskan OKSIGEN dan TENAGA HABA dalam salur darah ( punca berpeluh dan haus semasa tidur dengan bvsm )

– Apabila terasa panas akibat PEMBEBASAN HABA dalam salur darah, proses DETOX bermula. Saluran darah akan bersih dan berjalan lancar kerana semua kolestrol telah pun mula terlerai.

– Metabolisma semakin meningkat kerana sel yang semakin aktif membiak bersama dengan kadar pembebasan oksigen yang tinggi ( RENEWAL )

– Hormon akan seimbang dan dengan izin ALLAH semua penyakit akan pulih kerana tiada lagi saluran darah yang tersumbat.

Siapa Perlu Tidur Dengan BIO VELOCITY SLEEP MATE?

Semua orang boleh gunakan Pelapik tilam Bio Velocity Sleep. Teknologi mesra alam sangat sesuai untuk bayi baru lahir hingga ke usia emas. Ianya juga merupakan rawatan alternatif untuk demam kuning bagi bayi yang baru dilahirkan kerana ‘dhuha, yang ada pada pelapik tilam ini.

Ciri-ciri Pelapik Tilam BIO VELOCITY SLEEP MATE

Ringan dan bersaiz Queen. Dan yang paling penting, ia tidak menggunakan elektrik dan selamat digunakan. Biasanya pelapik tilam BVSM ni memang orang jadikan alas cadar, tapi ia juga boleh dibuat selimut. Saiznya yang ringan juga memudahkan untuk kita bawa travel.

Bagaimana kesan BIO VELOCITY SLEEP MATE?

Kesan dapat dirasai seawal 10 saat saja melalui gelombang. Hanya 10 saat sahaja pandang ke arah  pelapik tilam BVSM ini sudah terasa tenaganya. Inikan pulak jika dibawa baring atau tidur semalaman, badan anda akan merasa lebih cergas, sangat bertenaga dan puas tidur walaupun hanya sekadar 2 hingga 3 jam sahaja. Ianya memberikan tidur lena yang berkualiti mengikut keperluan badan seseorang.

Tapi perlu diingat, kesan ni juga bergantung pada individu.

Itu serba sedikit tentang keistimewaan pelapik tilam BVSM. Selagi tak guna, selagi tu akan tertanya-tanya keberkesannya kan? Itu normal. KakZaza pun sama je masa mula dulu.

Ok, ini rumusan dia

1 Unit – RM1,403.70

2 unit – RM2,807.40

Promosi jimat

2 Unit – RM1,973.70

Bermakna 1 unit hanya RM986.85

Jimat RM833.70

Boleh hubungi KakZaza terus untuk dapatkan set BVSM anda. Jangan risau, semua stok baru.

 

019 307 5397

019 307 5397

019 307 5397

harga tilam bio velocity sleep mate bvsm