Diamond Night memang dah menjadi acara tahunan Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM). Yang istimewa sebab pada malam inilah company meraikan mereka yang berpangkat Diamond. Apa yang best bila jadi Diamond ni?

  1. Pangkat DSM (Diamond Sales Manager) – berjaya buat jumlah total sales melebihi RM180,000. Bila pangkat DSM, automatik, income bulanan pun meningkat. Mana taknya, bonus dah jadi 31%.
  2. Pangkat DDM (Double Diamond Manager) – berjaya buat jumlah total sales melebihi RM720,000. Bonus income dah jadi 36%

Acara tahunan pun tak lengkap kalau takda anugerah Car Fund. Car fund ni tabung kereta, company belanja kita beli kereta. Best sangat!

Tahun ni bertempat di Setia City Convention Centre, Shah Alam, kami sekali lagi diraikan oleh SHOM. Tema untuk hari ini ialah “An Evening Of Fantacy”.

Diamond nightTema group kami warna purple. Tema colour dah sama, tapi tema company ni masuk ke? Fantasi apakah dengan ootd ni? Hehe takpa, yang penting sama-sama meriahkan majlis. Baju ni beli di Modvier.

Diamond NightNi sebahagian dari team yang hadir. Suka sangat gambar ni. Kira dalam banyak-banyak gambar, KakZaza paling suka yang ini. Hehe.

Diamond NightDengan Suzy, antara teman hebat dalam business ni.

Diamond NightDengan Ain

Diamond NightDengan cikgu bisnes Kak Zaza, Sal.

 

Diamond NightSempat lagi kan. Yang penting Cozuma di hati.

Diamond Night - ZazalinaBusy dengan phone bukan anti-social tau. Hehe. Maklumlah buat business online, phone memang sentiasa di tangan.

 

Diamond Night - Zazalina

Diamond Night - Zazalina

Diamond Night - Zazalina

 Diamond Night - Zazalina Masing-masing bagi sepenuh perhatian dekat apa yang mentor sampaikan. Event ni memang penting dalam business kami. Salah satu dari matlamat ialah nak capai semua yang reward yang SHOM sediakan.

Sempat jugak dengar kata-kata semangat dari CDM Hamisah. Beliau ni dah buat business dengan SHOM lebih 10 tahun.

 

Diamond Night BB Plus Glo antara product favourite. Nak rasa macam muda seperti zaman remaja, meh cuba minum ni. Serius, badan tak rasa penat dan lenguh-lenguh lagi lepas minum ni.

Diamond Night - Zazalina

Yang ni pulak produk baru, Sweetality. Pengganti gula. Kita rakyat Malaysia ni memang suka sangat dengan makanan dan minuman yang manis. Tapi, kalau terlebih gula, boleh membahayakan kesihatan. Kerajaan pun nak naikkan cukai untuk minuman soda untuk menyedarkan rakyat tentang bahaya penggunaan gula yang berlebihan. Atas sebab itu, SHOM telah mengeluarkan produk Sweetality yang kita boleh gunakan sebagai pengganti gula. Tiada kalori, jadi memang selamat. Rasa dia pulak memang sama macam gula.

Diamond Night - ZazalinaApa beza antara dua ni? Yang KakZaza pegang belah kiri tu bentuk serbuk. Yang belah kanan tu bentuk liquid. Kedua-duanya fungsi sama. Cuma liquid kita senang nak bawak kemana-mana. Nak guna pun tak banyak, setitik je dah rasa sedap.

Diamond Night - ZazalinaSuasana dalam dewan. Gempak sangat.

Diamond NightBusy je kan. Dari luar sampai masuk dalam dewan busy bebeno. Hehe. Yang couple tak busy pulak ek.

Diamond Night

Diamond Night

Beria pulak makan Cucur Udang. Ni sebab dah lapar sangat ni. Hehe

Diamond NightInilah menu makan malam kami. Masakan semua berasaskan produk SHOM.

Diamond NightAir BV Alfalfa dicampur dengan Sweetality. Sedap tau. Kalau tak caya, cuba try. Memang ketagih la lepas tu.

Diamond NightSedapppp

Diamond Night

Diamond NightCaption apa yang sesuai untuk gambar ni??

Diamond Night Tahniah! Ini antara sebab kami berada di sini bagi meraikan rakan perniagaan yang dapat naik pangkat. Tahniah DSM Hafiez.

InsyaAllah tahun depan lebih ramai diamond yang akan dilahirkan. Nak jadi Diamond memang bukan sesuatu yang mudah. Kena tahan dengan tekanan. Tapi kalau takda tekanan, takdalah kita nampak hasilnya kan. Yang penting kena sentiasa yakin dengan ilmu yang mentor berikan, dan kenalah buat dan tiru je apa yang mentor lakukan. Itu yang menarik dalam business ni. Kalau kat sekolah kita dilarang meniru dalam exam, tapi dalam business ni, kita digalakkan tiru mentor pulak.

Berminat nak sertai kami Mana tau, tahun depan anda pulak berada di atas pentas, dan diraikan dalam acara yang penuh gilang-gemilang. Boleh je contact KakZaza dekat nombor di bawah ni.

019 3075397

atau klik je register dekat link di bawah ni

Daftar Ahli SHOM