Sweetality Pengganti Gula

Sweetality Pengganti Gula

Rasa seronok je kan kalau dapat makan benda manis. Rasa bahagia sangat kalau dapat makan segala dessert yang ada, dan minum segala minuman manis. Dengan bubble tea nya lagi. Tapi bila fikir balik tentang kalori dan kandungan gula amatlah mengerikan. Malaysia ni dah...

Selamat Hari Raya Aidilfitri :)

Selamat hari raya dan maaf zahir batin untuk semua pembaca blog dan semua yang pernah berurusan dengan Kak Zaza :)Tahun ni meriah Kak Zaza tengok dalam Facebook masing-masing upload gambar raya. Tahun ni seperti tahun-tahun yang lepas, Kak Zaza beraya dekat...

Dilema Kaki Saiz Kecil

Paling Kak Zaza tak suka dan rasa sedih bila kena shopping kasut. Kak Zaza tahu, ramai wanita yang suka sangat shopping kasut ni kan. Dan ramai wanita juga yang suka buat koleksi kasut. Tapi bagi Kak Zaza, memang dilema betul bila terpaksa shopping kasut. Sebab,...

Best Friend Forever

“Best friends are people you know you don’t need to talk to every single day. You don’t even have to talk to each other for weeks, but when you do, it’s like you never even stopped talking at all.”Dah 9 tahun berkawan. Walaupun cuma jumpa...

Istilah Gemuk Pada Wanita

Scroll-scroll Facebook tadi, terjumpa pulak ada kawan post gambar ni. Istilah gemuk pada wanita. Agak-agak uoll la kan, uoll setuju tak dengan statement tu? Hehe..
WhatsApp WhatsApp untuk pertanyaan