Beraya Di Rumah Terbalik Kuala Lumpur UpSide Down House

Seperti raya-raya yang lepas, Kak Zaza memang beraya dekat Kuala Lumpur je. Ada ke yang #teamrayakl jugak kat sini? Kalau ada kita geng! High 5 sikit! :pKalau beraya kat KL ni, memang jalan agak lengang lah. Tapi dah tak macam dulu sangat. Dulu-dulu lagi lengang dan...

Selamat Hari Raya Aidilfitri :)

Selamat hari raya dan maaf zahir batin untuk semua pembaca blog dan semua yang pernah berurusan dengan Kak Zaza :)Tahun ni meriah Kak Zaza tengok dalam Facebook masing-masing upload gambar raya. Tahun ni seperti tahun-tahun yang lepas, Kak Zaza beraya dekat...

Dilema Kaki Saiz Kecil

Paling Kak Zaza tak suka dan rasa sedih bila kena shopping kasut. Kak Zaza tahu, ramai wanita yang suka sangat shopping kasut ni kan. Dan ramai wanita juga yang suka buat koleksi kasut. Tapi bagi Kak Zaza, memang dilema betul bila terpaksa shopping kasut. Sebab,...

Best Friend Forever

“Best friends are people you know you don’t need to talk to every single day. You don’t even have to talk to each other for weeks, but when you do, it’s like you never even stopped talking at all.”Dah 9 tahun berkawan. Walaupun cuma jumpa...

Istilah Gemuk Pada Wanita

Scroll-scroll Facebook tadi, terjumpa pulak ada kawan post gambar ni. Istilah gemuk pada wanita. Agak-agak uoll la kan, uoll setuju tak dengan statement tu? Hehe..

Hello December

Hello December…Make it a December to remember.And December.. The last month of the year.Are you ready?2016 will be here in just 30 days!New year means different things to different people. For some, it inspires change for the better. Bagi sesetengah orang pula,...