Day 3 : Bercuti Ke Tokyo, Jepun

Day 3 : Bercuti Ke Tokyo, Jepun

Hari Ketiga di Tokyo, kami plan jalan-jalan di sekitar Shibuya dan Harajuku. Seperti biasa awal pagi lagi kami dah gerak keluar. Kalau keluar lambat rasa rugi pulak nanti tak sempat nak round-round tempat lain. Hari ketiga ni kami semua plan pakai colour merah. Terasa...
Day 2 : Bercuti ke Tokyo, Jepun

Day 2 : Bercuti ke Tokyo, Jepun

Hari kedua di Tokyo, kami dah plan nak ke Mount Fuji gunung tertinggi di Jepun. Untuk ke sini, kami dah beli siap2 pakej ke Mount Fuji. Senang sikit, so hari ni, agak relaks sikitlah tak perlu nak susah-susah study cara-cara ke Mount Fuji. Kami dikehendaki berkumpul...

Day 1: Bercuti Ke Tokyo, Jepun

Bercuti ke Tokyo hari pertama. Pagi-pagi lagi dah bersiap nak jalan-jalan di bandar Tokyo. Sejuk pulak suhu pagi ni. 13 darjah. Suka sejuk-sejuk ni. Tapi tak tahan pulak kesejukan. Tak sangka pulak suhu time ni dah bawah 15. Sebab selalu tengok ramalan cuaca sebelum...
Bercuti Ke Tokyo, Jepun

Bercuti Ke Tokyo, Jepun

Akhirnya, sampai juga hari yang ditunggu-tunggu. KakZaza bercuti ke Tokyo, Jepun! Sangat teruja sebab memang Jepun merupakan negara yang memang teringin sangat nak pergi dari dulu lagi Sebelum ke Jepun, memang KakZaza dah buat banyak persiapan. Antaranya: Passport...
Day 6 : Bercuti Ke Seoul, Korea

Day 6 : Bercuti Ke Seoul, Korea

Hari ini hari terakhir berada dekat Seoul, Korea. Tiket balik ke Kuala Lumpur jam 4 petang, jadi sementara tu, Kak Zaza jalan-jalan dulu dekat Namdaemun Market. Namdaemun Market ni bukak seawal pagi. Kat sini ada banyak barang-barang murah. So kalau pergi ke Seoul,...