Diamond Night 2019 : Celebrate Penerima Anugerah

Diamond Night 2019 : Celebrate Penerima Anugerah

Diamond Night memang dah menjadi acara tahunan Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM). Yang istimewa sebab pada malam inilah company meraikan mereka yang berpangkat Diamond. Apa yang best bila jadi Diamond ni? Pangkat DSM (Diamond Sales Manager) – berjaya buat jumlah...

Bonus Day!

Hari ni dah 11hb. Bermaksud hari ni adalah hari bonus untuk semua usahawan TLC. Uolls nak tau tak. Kalau uolss buat business dengan TLC ni, 1st income je dah cecah RM4,500.00. Ini baru bercakap tentang 1st income. Belum lagi 2nd, 3rd income. Semua tu tak mustahil tau...

Hello March'15!

Malam tadi, Zaza ada dinner date dengan Ana, mentor Zaza yang cute-mute tu. Sementara tunggu Ana, Zaza pun round-round lah dalam mall dekat Ampang ni. Banyak lah booth-booth kecil dalam ni yang jual macam-macam seperti accessories, jam, tudung dan macam-macam lagilah....