Blog Kak Zaza

Bestseller Products

korset-premium-beautiful-bengkung-kurus-viral

korset-premium-beautiful-free-shipping-offer-money-back-guarantee

Harga Herba Maharani 2019

Harga Herba Maharani 2019

Harga Herba Maharani. Rasanya tak perlu nak perkenalkan lagi Herba Maharani ni. Mesti ramai yang dah tahu kehebatan Herba Maharani. Ada juga yang panggilnya jamu. Dan macam-macam lagi panggilan. Mari KakZaza ringkaskan sedikit sejarah Herba Maharani. Herba...

read more

Day 1: Bercuti Ke Tokyo, Jepun

Bercuti ke Tokyo hari pertama. Pagi-pagi lagi dah bersiap nak jalan-jalan di bandar Tokyo. Sejuk pulak suhu pagi ni. 13 darjah. Suka sejuk-sejuk ni. Tapi tak tahan pulak kesejukan. Tak sangka pulak suhu time ni dah bawah 15. Sebab selalu tengok ramalan cuaca sebelum...

read more
Shake Me Cocoa: Air Coklat Kurus

Shake Me Cocoa: Air Coklat Kurus

Kalau sebelum ni coklat selalu dikaitkan dengan kegemukan, tapi ni minuman protein terbaru, Shake Me Cocoa, khusus untuk anda yang nak turunkan beratkan badan. Sebab tu kawan-kawan gelarkan air ni, air coklat kurus. Shake Me Cocoa minuman berprotein yang sihat,...

read more
BB+Glo Kolagen : Kulit Cantik Macam Korea

BB+Glo Kolagen : Kulit Cantik Macam Korea

Sejak  BB+Glo Kolagen berada di pasaran ni, berebut-rebut orang nak dapatkannya. Siapa yang tak teruja kan kalau boleh dapat kulit cantik macam orang Korea. Cantik kan kulit mereka. Kulit orang Korea kan teksturnya sangat licin, sangat glowing dan sangat perfect. So...

read more
Bercuti Ke Tokyo, Jepun

Bercuti Ke Tokyo, Jepun

Akhirnya, sampai juga hari yang ditunggu-tunggu. KakZaza bercuti ke Tokyo, Jepun! Sangat teruja sebab memang Jepun merupakan negara yang memang teringin sangat nak pergi dari dulu lagi Sebelum ke Jepun, memang KakZaza dah buat banyak persiapan. Antaranya: Passport -...

read more

Hak Cipta Terpelihara © 2018-2019. Zazalina.com Terma & Syarat dan Polisi Privasi