Blog Kak Zaza

Bestseller Products

korset-premium-beautiful-bengkung-kurus-viral

korset-premium-beautiful-free-shipping-offer-money-back-guarantee

Sweetality Pengganti Gula

Sweetality Pengganti Gula

Rasa seronok je kan kalau dapat makan benda manis. Rasa bahagia sangat kalau dapat makan segala dessert yang ada, dan minum segala minuman manis. Dengan bubble tea nya lagi. Tapi bila fikir balik tentang kalori dan kandungan gula amatlah mengerikan. Malaysia ni dah...

read more
Kelebihan BB Plus Glo

Kelebihan BB Plus Glo

Apa yang boleh KakZaza cakap, BB Plus Glo ni memang sangat best. Kalau nak bandingkan dengan BB Plus yang lama, produk BB Plus Glo ni memang banyak sangat perbezaan dari yang lama dari segi kelebihan dan kesan minum kolagen ni. KakZaza ambil sekali sebelum breakfast,...

read more
Diamond Night 2019 : Celebrate Penerima Anugerah

Diamond Night 2019 : Celebrate Penerima Anugerah

Diamond Night memang dah menjadi acara tahunan Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM). Yang istimewa sebab pada malam inilah company meraikan mereka yang berpangkat Diamond. Apa yang best bila jadi Diamond ni? Pangkat DSM (Diamond Sales Manager) - berjaya buat jumlah total...

read more
Harga Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) 2019

Harga Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) 2019

Dengan rasa sukacitanya nak bagitau, promosi untuk pelapik tilam istimewa, Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) diteruskan. Disebabkan mendapat permintaan ramai, jadi anda berpeluang untuk mendapatkan harga jimat. Promosi ini dari 1 Julai 2019 sehingga 30 September 2019....

read more
Day 3 : Bercuti Ke Tokyo, Jepun

Day 3 : Bercuti Ke Tokyo, Jepun

Hari Ketiga di Tokyo, kami plan jalan-jalan di sekitar Shibuya dan Harajuku. Seperti biasa awal pagi lagi kami dah gerak keluar. Kalau keluar lambat rasa rugi pulak nanti tak sempat nak round-round tempat lain. Hari ketiga ni kami semua plan pakai colour merah. Terasa...

read more

Hak Cipta Terpelihara © 2018-2019. Zazalina.com Terma & Syarat dan Polisi Privasi