Blog Kak Zaza

Bestseller Products

korset-premium-beautiful-bengkung-kurus-viral

korset-premium-beautiful-free-shipping-offer-money-back-guarantee

Nilofa Banana Milk (Susu Pisang Viral)

Nilofa Banana Milk (Susu Pisang Viral)

Hai readers. Ada yang dah try Nilofa Banana Milk? Ramai yang kata sedap. Kak Zaza pun dah minum, memang sedap. Rasa dia lemak-lemak gitu. Kalau nak lagi sedap, tak perlu sejukkan dalam peti sejuk, minum terus macam tu lagi sedap. Ini pendapat Kak Zaza lah. Ada jugak...

read more
Premium Beautiful 360 Thera Pants

Premium Beautiful 360 Thera Pants

Yeaayyy, yang ditunggu-tunggu dah tiba. Sebelum ni ramai jugak yang tanya, Premium Beautiful takda seluar panjang ke? Ha, tadaaa, inilah dia keluaran terbaru, Premium Beautiful 360 Thera Pants. Tengok part depan ni je dah rasa suka. Dia ada zip, jadi senang sangat nak...

read more
Sweetality Pengganti Gula

Sweetality Pengganti Gula

Sweetality pengganti gula. Rasa seronok je kan kalau dapat makan benda manis. Rasa bahagia sangat kalau dapat makan segala dessert yang ada, dan minum segala minuman manis. Dengan bubble tea nya lagi. Tapi bila fikir balik tentang kalori dan kandungan gula amatlah...

read more
Kelebihan BB Plus Glo

Kelebihan BB Plus Glo

Kelebihan BB Plus Glo ni memang sangat best. Kalau nak bandingkan dengan BB Plus yang lama, produk BB Plus Glo ni memang banyak sangat perbezaan dari yang lama dari segi kelebihan dan kesan minum kolagen ni. KakZaza ambil sekali sebelum breakfast, dan sekali lagi...

read more
Diamond Night 2019 : Celebrate Penerima Anugerah

Diamond Night 2019 : Celebrate Penerima Anugerah

Diamond Night memang dah menjadi acara tahunan Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM). Yang istimewa sebab pada malam inilah company meraikan mereka yang berpangkat Diamond. Apa yang best bila jadi Diamond ni? Pangkat DSM (Diamond Sales Manager) - berjaya buat jumlah total...

read more

Hak Cipta Terpelihara © 2018-2019. Zazalina.com Terma & Syarat dan Polisi Privasi

WhatsApp WhatsApp untuk pertanyaan
Copy link
Powered by Social Snap