Sejak  BB+Glo Kolagen berada di pasaran ni, berebut-rebut orang nak dapatkannya. Siapa yang tak teruja kan kalau boleh dapat kulit cantik macam orang Korea. Cantik kan kulit mereka. Kulit orang Korea kan teksturnya sangat licin, sangat glowing dan sangat perfect. So hari ni KakZaza nak kongsikan bagaimana nak dapatkan korean glass skin dengan produk terbaru BB+Glo Kolagen.

Masa dilancarkan beberapa bulan lepas, produk BB+Glo kolagen ni memang mendapat sambutan hangat, sampaikan keluaran batch pertama tu habis terus. Wah, laku keras ni.

Mesti ramai yang nak tahu apa perbezaan antara BB Plus Kolagen dengan BB+Glo. BB Plus kolagen lebih fokus kepada keanjalan kulit, tapi dengan BB+Glo yang baru ni, ada kelebihan tambahan, iaitu untuk pencerahan sekali. So, kulit glowing-glowing gitu.

Jom kita tengok kandungan utama dulu. Antara bahan utama yang terdapat dalam BB+Glo ni ialah

  1. 5,000mg Peptida Kolagen dari Perancis. Kolagen ialah satu molekul yang panjang, jadi dengan adanya peptida dalam BB+Glo, ia dapat memecahkan molekul-molekul ini menjadi lebih kecil jadi lebih mudah diserap dalam badan.
  2. Serbuk blackcurrent yang diimport dari Denmark. Menggunakan teknologi yang dipatenkan dan mempunyai vitamin C dan antioksida yang tinggi.
  3. ExGrape Total Grape Extract ekslusif dari Perancis yang juga berfungsi sebagai antioksida dan sebagai agen anti penuaan. Grape yang digunakan bukan serbuk grape tau, jadi kita dapat nutrisi dari sebiji buah grape. Dan buah grape dipatenkan menjadikan khasiat buah grape yang dihasilkan dalam BB+Glo ni tak hilang dan tak termusnah 100% langsung walaupun melalui pelbagai proses.
  4. L-Cystein untuk effect pencerahan. Ia merupakan asid amino yang mudah diserap dalam badan yang dapat mencerahkan kulit.

 

 

Ha itu antara kandungan dalam BB+Glo kolagen. Best kan? Sebab tu kalau anda minum BB+Glo ni, effect dan kesan lebih cepat sebab peptida kolagen lebih kecil. Jadi badan lebih mudah serap kolagen dan ditambah dengan agen pencerahan, untuk kulit yang lebih glowing. Lagipun bahan-bahan dalam BB+Glo ni dapat memperbaiki penjanaan semula kulit.

Bila kita amalkan pengambilan BB+Glo secara konsisten setiap hari, kita akan dapat rasa kulit lebih lembap, kulit lebih halus dan anjal dan kurangnya kedutan. Sedar tak sedar, kita jadi lebih muda dari sebelum ni.

Ramai jugak yang tanya cara pengambilan BB+Glo ni.

Senang je. Campurkan 1 sachet BB+Glo ke dalam air sebanyak 150ml. Tapi jangan guna air panas tau. Guna air sejuk atau ikut suhu bilik. Boleh diambil 1-2 sachet sehari. Tapi ambil 1 sachet setiap hari pun dah ok sangat. Ambil sebelum sarapan pagi atau sebelum tidur.

KakZaza excited sangat pasal BB+Glo ni sebab dia untuk pencerahan kulit dan effect glowing. BB+Glo ni ada MAL KKM. Jadi memang selamat untuk diamalkan.

Jom kita lihat testimoni pengguna yang amalkan BB+Glo ni.

 

 

 

 

Seronoknya bila dapat feedback yang positif. Bukan je dapat effect glowing dan kulit anjal, tapi masalah sakit-sakit badan pun dapat dikurangkan. Kawan-kawan siap panggil BB+Glo ni ubat anti tua lagi. Yelah tak pasal-pasal kita fefeeling muda semula.

Macammana nak dapatkan BB+Glo? Boleh whatsapp KakZaza dekat

019-307 5397

http://www.wasap.my/+60193075397

atau boleh terus beli di sini.

http://www.zazalina.com/product/bb-plus-glo/