Atomy Evening Care 4 Set

Atomy Evening Care 4 Set antara produk yang wajib ada. Semua orang perlu guna sebelum guna mana-mana produk skincare Atomy yang lain.

Ia mampu memberikan kesan seakan-akan facial tapi hanya perlu dilakukan di rumah dan boleh buat sendiri je. Bahan dalam Atomy Evening Care 4 set memang dari herba-herba yang segar dan semulajadi.

Atomy Evening Care Set ada 4 items dalamnya.

  1. Deep Cleansing (150 ml)

Ini untuk membuang makeup dan sebum di muka. Hasilnya kulit kita akan rasa bersih, mengecilkan pori-pori dan kulit akan rasa lembut sangat.

Cara guna: Sapukan di muka pada kulit yang kering, dan massage perlahan-perlahan. Bersihkan dengan kapas muka atau boleh juga dibilas dengan air.

 

2. Foam Cleanser (150 ml)

Lepas guna Deep Cleanser, bolehlah bersihkan kulit muka dengan Foam Cleanser. Kulit muka akan rasa lembap dan tak kering.

3. Peeling Gel (120 ml)

Lepas tu bolehlah guna Peeling Gel. Ia akan membantu untuk membuang sel-sel kulit mati dan menghindarkan kulit kita dari kusam.

4. Peel Of Mask (120 ml)

Last sekali bolehlah guna Peel Of Mask. Yang ini membantu untuk mengecilkan pori-pori dan menegangkan kulit wajah.

Produk ini jugak ada superbrand ya. Maksudnya, produk ini mempunyai reputasi yang baik, berkualiti dan yang dipercayai pengguna.

Kesemua ni dijual dalam 1 set dan boleh juga dibeli asing-asing. Kalau korang nak dapatkan, boleh whatsapp saya untuk saya bantu dapatkan id secara percuma saja.

Boleh klik link di bawah ni ye.

https://wa.link/sjj1v4