Atomy Absolute Sunscreen
Sekarang ni dah jadi rutin wajib pakai sunscreen. Dulu tak tau pun yang sunscreen ni penting sangat untuk lindungi kulit dari cepat rosak.
Saya pilih Atomy Absolute Sunscreen.
Atomy Sunscreen
Rupanya kulit boleh rosak dan kusam kalau tak pakai sunscreen ni. Dan jugak boleh menyebabkan jeragat dan penuaan kulit. Dulu tak ambil kisah pun pasal ni, tapi bila usia dah masuk 40-an ni, kenalah jaga.
Suka produk ni sebab bila pakai, dia tak melekit dan tekstur sangat halus, jadi bila sapu tu kulit smooth. Sebabkan tekstur halus jugak dia senang nak sapu kat kulit muka. Dan kulit pun tak rasa berat.
Lagipun Atomy Sunscreen ni ada SPF50+/PA++++. Maknanya dia ada 2 kali perlindungan dari UV rays (UVA/UVB)
Jimat pun jimat sebab yang ni beli bulan 11. Dan masih ada banyak lagi. Boring pulak sebab dah lama tak beli ๐Ÿ˜…
Atomy
Atomy Sunscreen ni hanya boleh dibeli dekat website dia saja. Jadi kalau uoll nak try, saya boleh tolong dapatkan id secara percuma je.